12
mrt

Aftellen, 10 dagen en Crushi gespot

De mannen van Crushi hebben online en offline écht afgeteld. Het is niet niks als je aan de vooravond staat van weer een mijlpaal. De datum van maandag 2 maart 2015; de dag dat de eerste Crushi’s werden uitgeleverd. Het was weer een mooie dag, trots! De eerste week zit erop. Nuja, de eerste week…, de eerste week dat de twee smaaksensaties; California Crushi en Vega Crushi exclusief leverbaar zijn via Deli XL. 

“De afgelopen tien dagen zijn top!,, Er is een hoop gebeurd en gedaan. Jeroen en Martijn zijn met onverminderde passie en drive onderweg met het Crushi-avontuur. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan Crushi en sinds de Horecava is er veel te lezen over Crushi. Op dit blog en in verschillende media. Oja, en veel geproefd.

De Horecava was een doorslaand succes, veel leuke reacties van de eerste gebruikers en veel interesse van verschillende Horeca in het land. Er zijn inmiddels een aantal inspiratiesessies geweest bij Foodyard en op andere locaties, goede ontvangsten en ontzettend leuke ervaringen.

Net voor de datum van 2 maart was Crushi in de webshop van Bidvest Deli XL bestelbaar en werden de artikelnummers bekend gemaakt. Voor California Crushi 051566 en voor Vega Crushi 051564. De doos was nog een geheim en op 1 maart hebben we deze online gepresenteerd. Twee mooie verpakkingen waar de 10 rollen goed opgeborgen zitten.

California CrushiVega Crushi

Op de dag van 2 maart vertrokken de eerste vrachtwagens al vroeg in de morgen en dat was reden voor Champagne. Bij Foodyard in Nieuwegein hebben Jeroen en Martijn samen met onder andere Marcel Gonzalez en Wim Stroes van Bidvest Deli XL het glas geheven en natuurlijk een paar Crushi’s genuttigd. Ook hebben we toen wederom een fotoshoot gehad om Crushi mooi op de gevoelige plaat vast te leggen. De foto’s delen we natuurlijk de komende tijd graag op ons blog en onze andere kanalen.

Heb jij Crushi al ergens gespot? Laat het ons weten! #crushi #crunchy #sushi Klik om te Tweeten

Zoals eerder vermeld had Foodyard de handen weten te leggen op een doos Crushi’s. Op ludieke wijze werd even geleden de winnaar bekend gemaakt. Melvin Boekhout kwam langs om de eerste doos Crushi’s in ontvangst te nemen. Hij klonk een glaasje mee en genoot van een paar Crushi’s. Melvin, leuk dat je er bij was en geniet van je Crushi’s!

Foodyard winners Crushi

Het is een feit: Crushi is nú bestelbaar en nú leverbaar. De eerste zijn geleverd en de volgende zijn onderweg naar strandtenten, partycateraars, reastaurants, café’s…, naar jou! Crushi is al gespot. Via social media kwamen we erachter dat Crushi op de tafel stond bij RTL Late Night en hebben we ontdekt dat er een stukje is geschreven in de nieuwste Viva. Ontzettend leuk!

Heb jij Crushi al ergens gespot? Laat het ons weten! #crushi

Update: Crushi, crunchy sushi is inmiddels verkrijgbaar via onder andere: DeliXL, Hanos, Jan van As, Food Partners, Chef’s Culinar
Wil jij meer weten over Crushi of in contact met ons komen, laat het ons direct weten èn bestel Crushi!

contact

Crushi

info