30
okt

Crushi start met Crowdfunding, doe jij mee? Dat helpt énorm!

Jeroen en Martijn ‘De mannen van Crushi’ kunnen met Crushi nu al terugkijken op een geweldig jaar. Het blijft een mooi avontuur en een mooi verhaal dat leest als een jongensboek. Het begon ooit met een idee, dat van de menukaart op het bord kwam en nu op constant hoog tempo met succes Nederland en zelfs het buitenland aan het veroveren is. Passie en plezier zijn daar in de hoofdingrediënten van Crushi ‘crunchy sushi’. Het tempo waarmee Jeroen en Martijn onderweg zijn en de dynamiek van de dag geeft ze gelukkig ook tijd om vooruit te kijken en ze hebben besloten om alles wat ze doen kracht bij te zetten… Crushi gaat Crowdfunden!

Plezier en Trots

Ze hebben er duidelijk plezier in, iedere dag zijn ze onderweg en zetten zij Crushi neer en worden de twee smaakvarianten California Crushi en Vega Crushi goed ontvangen. Gesprekken, ontmoetingen en demo’s bij horecagelegenheden, groothandels andere foodprofessionals en op events in binnen- en buitenland. Zo veroveren ze steeds meer de foodmarkt.

Uitkomst is dat Crushi nu wordt afgenomen en verkocht aan de stranden en de binnenlanden, in steden en in dorpen bij een uiteenlopend aantal hotels, restaurants, cateraars en groothandels. Van grote ketens tot zelfstandigen. En dat Crushi ook echt op zo veel meer verschillende manieren wordt geserveerd als was bedacht. Als voor-, tussen- en hoofdgerecht, als onderdeel van een buffet of als alternatief premium snack. Voor ieder moment, voor iedere gelegenheid.

Crushi wordt steeds vaker gespot zoals je ziet op de site en de social media. Er worden foto’s van events, menukaarten en gerechten gedeeld en dat is ècht supertof! Dat is ook niet gek want voor en gedurende de zomer tot en met nu zijn er nieuwe partners bijgekomen en is Crushi nu onder andere leverbaar via DeliXL, Hanos, Jan van As en Foodpartners. Het aantal groothandels en horecagelegenheden waar Crushi verkrijgbaar is groeit met de dag en daar zijn ‘de mannen’ trots op.

Crushi start met Crowdfunding, doe jij mee?! Dat helpt énorm! Klik om te Tweeten

Crushi Crowdfund

De groei, het tempo en de dynamiek zorgt er ook voor dat het Jeroen en Martijn door moeten naar een volgend plan en naar de volgende fase. Er is financiële slagkracht nodig om mee te bewegen met dat tempo en die dynamiek van Crushi en van de markt. Om verder te kunnen groeien en de ambities waar te maken. Denk hier bij aan meer afzetkanalen in Nederland en op de internationale markt en de ontwikkeling van meerdere smaken. Samen met geldvoorelkaar.nl start Crushi een crowdfundingcampagne en jij kan helpen om deze tot een succes te brengen. Het zou geweldig helpen als je wilt investeren in Crushi of wellicht iemand weet die dat zou willen. Ga vooral kijken op de campagnesite van de Crushi-crowdfundig met geldvoorelkaar.nl daar lees je nog meer over waarom, hoe en op welke wijze je kan bij dragen in de financiële slagkracht van Crushi.

Zonder de ‘crowd’ is Crushi niet mogelijk. Jeroen en Martijn ontvangen dankbaar geweldig veel support van vrienden, gasten, partners en alle mensen online, de crowd dat zijn jullie, dat ben jij! Jij kan deze crowdfundingcampagne met geldvoorelkaar.nl tot een succes brengen en steunen door te investeren en te delen op Twitter, Facebook, LinkedIn en de andere online kanalen. Dat helpt enorm, dank je wel!

Update: Met jullie hulp en steun is het gelukt om binnen 3 uur het doel van de ‘Crushi Crowdfund’ te behalen… Martijn en Jeroen zijn onbeschrijflijk blij en dankbaar, ongelooflijk hoe snel dat is gegaan, dank jullie wel!

De mannen van Crushi zijn onbeschrijflijk dankbaar

 

Wil je meer weten van de mannen van Crushi en over Crushi? Neem contact op, download de informatie èn bestel Crushi!

contact

Crushi

info