10
feb

CRUSHI: SUSHI MET KROKANT JASJE – MISSET HORECA

Na verschillende publicaties online zijn we heel erg blij dat Crushi nú ook print gehaald heeft. Misset Horeca heeft in haar editie van 7 februari jongstleden een stuk over Crushi geplaatst onder de rubriek ‘SMAAK’. Hierin lees je meer over wat Crushi is, de smaakvarianten, de prijs en meer. Én dat Crushi per 2 maart exclusief leverbaar is via Bidvest Deli XL.

Een premium snack met verse ingredieënten en bovendien een lage hoeveelheid calorieën Klik om te Tweeten

Crushi: sushi met krokant jasje

Jeroen van de Velde en Martijn Klein lanceren een kwaliteits-sushi met een krokant jasje: Crushi. Crushi is een premium snack met verse ingredieënten en bovendien een lage hoeveelheid calorieën. Alle soorten zijn vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Iedere sushirol van 135 gram is gemakkelijk op te delen in vijf porties. Ideaal voor bijvoorbeeld festivals, strandtenten en partycateraars. Crushi is lekker als fingerfood, lunch en voorgerecht. Naast de introductiesmaak California Crushi, met als ingrediënten surimi, wakame en Japanse omelet, verschijnt Crushi in een later stadium in meer smaakvarianten. De ‘crunchy sushi’ is vanaf 1 maart 2015 voor de periode van drie maanden exclusief verkrijgbaar bij Bidvest Deli XL. Eee verpakking met tien diepgevroren rollen van ieder 135 gram kost € 36,50, exclusief btw.
(030) 670 02 22 www.thecrushi.com

bron: Misset Horeca

Update: Crushi, crunchy sushi is inmiddels verkrijgbaar via onder andere: DeliXL, Hanos, Jan van As, Food Partners, Chef’s Culinar
Wil je meer weten over Crushi of deze gewoon op de kaart zetten, als snack of gerecht, laat het ons direct weten en neem contact op, download de informatie èn bestel Crushi!

contact

Crushi

info