03
feb

De Mannen van Crushi

In een wereld waarin alles zo’n beetje verkocht wordt op het internet, pakten de bedenkers van de Crushi het net even anders aan. Ze gingen beurzen door heel Europa af en praatten met voedseldeskundigen, horeca leveranciers en technici om zo eerst hun product te perfectioneren. De Crushi werd met open armen ontvangen, vertelt Martijn Klein. “Het is mooi om te zien hoe enthousiast de reacties waren en hoeveel mensen je belangeloos willen helpen als het product gewoon goed is. We hebben iedereen laten proeven, want je kunt wel een mooie site bouwen en een enorme marketingcampagne opzetten, maar uiteindelijk gaat het om de smaak.”

De Mannen van Crushi

Jeroen van de Velde

Hij is altijd bezig met het verbeteren van zijn product. Het ging dan ook niet aan hem voorbij dat één van de gerechtjes maar niet van de kaart verdween, omdat het zo geliefd is. Toen hij ook merkte dat op evenementen waar hij met een stand stond, de snack niet aan te slepen was, begon er in zijn hoofd een plan te vormen. Samen met vriend Martijn begon hij te werken aan Crushi.

Toen hij ook merkte dat.. de snack niet aan te slepen was, begon er in zijn hoofd een plan te vormen Klik om te Tweeten

Een Utrechtse ondernemer met een echt horecahart die niet bang is voor een uitdaging, dat is Jeroen van de Velde. Hij groeide op in de omgeving van de Domstad en is er nooit meer weggegaan. Van de Velde heeft een achtergrond in ICT, maar zijn vrienden, waarmee hij jaren achter de bar werkte tijdens zijn studententijd, belandden vrijwel allemaal in de horeca. Eén daarvan wees hem in 2005 op een restaurantje dat te koop stond in het hart van Utrecht. Hij waagde de sprong en begon samen met een collega eetcafé Puur.

Maar daar hield het niet op. Van de Velde droomde van meer ruimte en meer mogelijkheden. Dat leidde ertoe dat hij in 2010 op de Biltstraat zijn eigen Bar/Restaurant Inspired opende. Als je vaste gasten vraagt waarom ze er graag komen, dan is dat natuurlijk voor het goede eten en de weloverwogen wijnen (die altijd eerst voorgeproefd mogen worden), maar ook zeker de aanwezigheid van de gezellige gastheer. Want Van de Velde is een enthousiast verteller en als hij over zijn werk (of zijn gezin) praat dan spat de passie ervan af. Jeroen van de Velde is ook iemand die altijd in mogelijkheden denkt.

Martijn Klein

Zijn enthousiasme werkt vaak aanstekelijk, dat weet ook Jeroen. Toen zij met hun idee voor Crushi op pad gingen, vlogen de deuren open. Hoe ver er ook gereden moest worden om iemand het nieuwe product te laten proeven, ze reden erheen. En dat is nog één van de sterke punten van Martijn Klein: als er hard gewerkt moet worden, rolt hij als eerste de mouwen op.

Toen zij met hun idee voor Crushi op pad gingen, vlogen de deuren open. Klik om te Tweeten

Zijn eerste baantje had hij toen hij nog maar 4 jaar oud was. Helpend in de zaak van zijn vader in ruil voor ijsjes, leerde hij al vroeg inventief denken. Toen zijn vader van baan veranderde, ging Klein met hem mee. Bij een grote bouwmaterialen producent leerde hij alles over marketing, sales en commercie. Op 15-jarige leeftijd wist hij alles van het wereldje. Een sterk fundament voor de rest van zijn carrière.

Inmiddels is Martijn Klein Master of Business Administration en is hij werkzaam in het Business Management. Een hoop mooie woorden, maar eigenlijk komt het erop neer dat Klein het liefst iets opbouwt vanuit het niets. Vanuit een concept iets tastbaars maken. Hij is een plannenmaker en een bruggenbouwer.  Als geen ander weet hij de juiste mensen bij elkaar te verzamelen en hij kijkt altijd net even iets verder dan de rest.

Wil jij meer weten van de mannen èn Crushi, laat het gewoon gelijk weten en neem contact met ons op, download de informatie èn bestel Crushi!

contact

Crushi

info