11
jan

Horecava 2015

Op de Horecava gaan we los! Deli XL heeft exclusief de primeur met ‘Crushi’.

CRUSHI: ‘CRUNCHY SUSHI’

DeliXL is vanaf het begin Crushi-enthousiast, overtuigd van de grenzeloze potentie van de smaakvolle en exclusieve snack én heeft daarmee de lancering van de noviteit van 2015. In en rond het paviljoen van Bidvest Deli XL kan jij zelf Crushi ervaren.

Gemaakt van goede producten, zintuigprikkelend en zo gezond mogelijk. #crushi #crunchy #sushi Klik om te Tweeten

Crushi is de perfecte snack voor op bijvoorbeeld festivals en evenementen, waar mensen tegenwoordig toch iets meer verwachten van een snel hapje tussendoor. Gemaakt van goede producten, zintuigprikkelend en zo gezond mogelijk. Crushi is met zijn unieke smaak en verse ingrediënten het perfecte alternatief voor de gebruikelijke snacks. Crushi staat net zo mooi op het menu van een vooraanstaand restaurant of cateringbedrijf, als op de borrelkaart van een strandtent of stadscafé.

Binnenkort kan heel Nederland genieten van de nieuwe smaaksensatie Crushi. Per 2 maart 2015 is Crushi exclusief leverbaar via Deli XL

We zien je graag op de Horecava, Crushi-time!

Update: Crushi, crunchy sushi is inmiddels verkrijgbaar via onder andere: DeliXL, Hanos, Jan van As, Food Partners, Chef’s Culinar
Ben jij op of sinds de Horecava óók enthousiast geworden over Crushi laat het ons weten, download de informatie over en bestel Crushi!

contact

Crushi

info