23
mrt

Inspired: Home of Crushi verloot de Crushi Experience, like & tag!

Je hebt al veel kunnen lezen op ons blog over Crushi en de mannen van Crushi. Over de twee smaaksensaties California en Vega Crushi, de lancering op de Horecava, de eerste leveringsdatum en over Jeroen van der Velde en Martijn Klein. Nu ook over ‘Home of Crushi’; Crushi is niet zomaar in de hoofden van deze twee mannen ontstaan. Crushi is getest, geproefd, ontwikkeld en nog weer geproefd in de keukens van Bar/Restaurant Inspired aan Biltstraat 47 in Utrecht. Én hoe cool is dit! Ter gelegenheid van vier maanden sinds de ‘launch’ van Crushi op de Horecava verloot zij onder de fans van Crushi de ‘Crushi Experience’ voor 4 personen.

Inspired, Home of Crushi

In 2011 opende Jeroen de deuren van het karakteristieke pand aan de Biltstraat 47 in Utrecht. Een bar restaurant met een eigentijds concept en een ongedwongen sfeer. Enfin heerlijk toefen, eten en drinken. Voor alleen een borrel, een unieke en inspirerende culinaire ervaring of beide. ‘Inspired

“Inspiratie is nodig in je zoektocht naar nieuwe dingen en om iets nieuws neer te zetten.,, Met inspiratie, drive en passie is Jeroen samen met Martijn bezig met wat eerst een ‘kwaliteitssushi in een krokant jasje’ was tot wat nu ‘Crushi’ is.

“Inspiratie is nodig in je zoektocht naar nieuwe dingen en om iets nieuws neer te zetten..,, Klik om te Tweeten

De Utrechtse ondernemer heeft een voorliefde voor sushi en bereidt deze graag. In 2013 staat de eerste ‘gefrituurde sushi’ op de kaart. De eerste reacties waren lovend en gasten komen er nog steeds speciaal voor. De sushi is sindsdien niet meer van de kaart verdwenen, Crushi staat ook vandaag op de kaart.

De vriendschap tussen Jeroen en Martijn ontstond als vanzelfsprekend en begin vertelde Jeroen dat een gast hem heeft gevraagd om op een groot festival te cateren met een verrassend nieuw product, wat op grote schaal is aan te bieden en niet uitverkocht mag raken. Een risicovolle onderneming. Dit verhaal is te belezen en te beluisteren in Interview met WNL ‘Nog Steeds Wakker’.

De mannen raakte verder in gesprek en raken niet uitgepraat. De naam ontstond, patent werd aangevraagd, beurzen werden bezocht, professionals en testpanels getroffen. Samen op pad komen ze veel mensen tegen en treffen ze veel mensen voor het eerste en meerdere keren. Buiten de deur en bij Inspired. Menigeen, zo ook Bidvest Deli XL, is bij Inspired enthousiast en overtuigd geraakt van Crushi. Door het passievolle verhaal en avontuur van de mannen en het eten van de eerste Crushi.

Daarom; Inspired, Home of Crushi. Dit is de plek waar Crushi ‘crunchy sushi’ voor het eerst op de kaart gezet en sindsdien niet meer van de kaart verdwenen is. De plek waar Jeroen en Martijn elkaar en anderen nog steeds ontmoeten en de koppen bij elkaar steken. De plek waar jij vandaag Crushi kan eten!

Hoe cool is dit! Ter gelegenheid van vier maanden sinds de ‘launch’ van Crushi op de Horecava verloot Home of Crushi onder de fans van Crushi de ‘Crushi Experience’ voor 4 personen. Wat deze ‘experience’ precies is, houden we nog even geheim.

Om kans te maken, doe je het volgende: word vandaag nog fan, ‘like Crushi‘ op Facebook en tag jouw vrienden met wie jij de ‘Crushi Experience’ wilt beleven.

Op 11 mei zullen Jeroen en Martijn de winnaar bekend maken van de ‘Crushi Experience’. Met wie wil jij je eerste Crushi eten? Like Crushi en start tagging!

Update: Crushi, crunchy sushi is inmiddels verkrijgbaar via onder andere: DeliXL, Hanos, Jan van As, Food Partners, Chef’s Culinar
Heb jij interesse in Crushi èn wil je deze ook ervaren, laat het ons weten, download de informatie èn bestel Crushi!

contact

Crushi

info