23
feb

Nog even en de eerste Crushi’s worden geleverd, nú bestelbaar

Tussen nu en de Horecava is al aardig wat tijd verstreken. Het is bijna 2 maart; de datum dat de eerste Crushi’s geleverd zullen worden in een exclusieve samenwerking met Bidvest Deli XL. Sinds de gezamenlijke lancering op Horecava een volgende mijlpaal die Jeroen en Martijn zullen vieren met deze totaalleverancier in foodservice. Crushi is nu al bestelbaar onder de nummers 051564 & 051566.

Nu bestelbaar, 2 maart leverbaar

Crushi is nú te bestellen onder artikelnummers 051564 en 051566, per 2 maart leverbaar. Naast de introductiesmaak California Crushi (051566) met als ingrediënten surimi, wakame en Japanse omelet wordt ook de Vega Crushi (051564) geïntroduceerd met de ingrediënten takuan, wakame en gegrilde paprika. In een later stadium verschijnt Crushi in meer smaakvarianten.

BESTEL NÚ JOUW CRUSHI!

Crushi ‘crunchy sushi’

Het idee ontstond in de keuken van restaurant Inspired aan de Biltstraat in Utrecht en is gebaseerd op twee foodtrends: sushi en fingerfood. Simpelweg gezegd sushi met een krokant jasje.

Crushi is dé perfecte snack voor op bijvoorbeeld festivals en evenementen, waar mensen tegenwoordig toch iets meer verwachten van een snel hapje tussendoor. Gemaakt van goede producten, zintuigprikkelend en zo gezond mogelijk. Crushi is met zijn unieke smaak en verse ingrediënten het perfecte alternatief voor de gebruikelijke snacks. Crushi staat net zo mooi op het menu van een vooraanstaand restaurant of cateringbedrijf, als op de borrelkaart van een strandtent of stadscafé. Crushi is lekker als fingerfood, lunch en voorgerecht. In de ‘press kit’ lees je meer.

Crushi is lekker als fingerfood, lunch en voorgerecht #crunchy #sushi Klik om te Tweeten

Vanwege de innovatieve eigenschappen van deze nieuwe vorm van sushi kregen de ontwikkelaars volledig patent op de Crushi. Eerder werd in het interview met De Zaak uiteengezet hoe er voor Crushi met succes patent werd aangevraagd.

Met passie en plezier onderweg

In een wereld waarin alles zo’n beetje verkocht wordt op het internet, pakten de bedenkers van de Crushi het net even anders aan. Ze gingen beurzen door heel Europa af en praatten met voedseldeskundigen, horeca leveranciers en technici om zo eerst hun product te perfectioneren. Crushi wordt met open armen ontvangen, vertelt Martijn. “Het is mooi om te zien hoe enthousiast de reacties zijn en hoeveel mensen je belangeloos willen helpen als het product gewoon goed is. We hebben iedereen laten proeven, want je kunt wel een mooie website bouwen en een enorme marketingcampagne opzetten, maar uiteindelijk gaat het om de smaak.” Het voelt als een jongensboek laat Jeroen weten: “Als twee Utrechtse jongens willen we de markt veroveren met dit mooie zelfbedachte product.”

En zo geschiede het ook toen de mannen van Crushi in contact kwamen met Marcel Gonzalez en Wim Stroes van Bidvest Deli XL. Sindsdien is de grootgrutter onveranderd Crushi-enthousiast, overtuigd van de grenzeloze potentie van de smaakvolle en exclusieve snack. Gezamenlijk lanceerde zij de foodnoviteit van 2015 met succes én nu is de eerste leveringsdatum van Crushi aanstaande; maandag 2 maart.

Update: Crushi, crunchy sushi is inmiddels verkrijgbaar via onder andere: DeliXL, Hanos, Jan van As, Food Partners, Chef’s Culinar

Ben je benieuwd naar deze passie of heb je passie voor food, neem graag contact met ons op, download de informatie èn bestel Crushi!

contact

Crushi

info