01
mrt

Onze Crushi’s en de verpakking waarin Crushi wordt aangeboden

Crushi is nú bestelbaar en Jeroen en Martijn zijn er trots op. De eerste Crushi’s liggen te wachten om verreden te worden naar de eerste gebruikers, de eerste gasten. De mannen van Crushi hebben niet stilgezeten en hebben een hoop werk verzet. Passie en zorg voor het product en focus op de eerste leverdatum. We vertellen je graag wat meer èn  met trots presenteren we de doos waarin Crushi aangeboden zal worden.

BESTEL !

Crushi: crunchy sushi fingerfood met stijl. Een nieuwe borrel bite, exclusief en uniek

Het idee voor Crushi ontstond in de keuken van restaurant Inspired in Utrecht en is gebaseerd op twee foodtrends: sushi en fingerfood. Simpelweg gezegd kwaliteitssushi met een smaakvol, krokant jasje. Een exclusieve en stijlvolle premium snack met verse ingrediënten en bovendien een relatief lage hoeveelheid calorieën. Dat maakt de ‘crunchy sushi’ tot een verantwoorde keuze. Crushi is er in verschillende smaaksensaties. California Crushi en Vega Crushi. In de toekomst zullen er nog meer smaakvarianten verschijnen. Alle soorten zijn vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Iedere verpakking bevat 10 Crushirollen, ieder rol van 135 gram is gemakkelijk op te delen in vijf porties.

Crushi: crunchy sushi fingerfood met stijl. Een nieuwe borrel bite, exclusief en uniek Klik om te Tweeten

Dit zijn onze Crushi’s en de de verpakkingen waarin Crushi wordt aangeboden.

sketch1424962813421

California Crushi

Ingrediënten: surimi, wakame en Japanse omelet

BESTEL !

sketch1424963121662

Vega Crushi

Ingrediënten: takuan, wakame en gegrilde paprika.

BESTEL !

 

Crushi is dé perfecte snack voor op bijvoorbeeld festivals en evenementen, waar mensen tegenwoordig toch iets meer verwachten van een snel hapje tussendoor. Gemaakt van goede producten, zintuigprikkelend en zo gezond mogelijk. Met zijn unieke smaak en verse ingrediënten is het het perfecte alternatief voor de gebruikelijke snacks. Crushi staat net zo mooi op het menu van een vooraanstaand restaurant of cateringbedrijf, als op de borrelkaart van een strandtent of stadscafé. Lekker als fingerfood, lunch, voorgerecht en nog meer. De komende tijd zullen we je regelmatig suggesties, settings en tips doen. We houden je graag op de hoogte, maar houdt ons ook in de gaten (:

Heb jij zelf een sugestie of wil je meer weten over alles wat Crushi, neem contact met ons op, download de informatie èn bestel Crushi!

contact

Crushi

info