Jeroen van de Velde

Jeroen

Hij is altijd bezig met het verbeteren van zijn product. Het ging dan ook niet aan hem voorbij dat één van de gerechtjes maar niet van de kaart verdween, omdat het zo geliefd is. Toen hij ook merkte dat op evenementen waar hij met een stand stond, de snack niet aan te slepen was, begon er in zijn hoofd een plan te vormen. Samen met vriend Martijn begon hij te werken aan Crushi™.

Een Utrechtse ondernemer met een echt horecahart die niet bang is voor een uitdaging, dat is Jeroen van de Velde. Hij groeide op in de omgeving van de Domstad en is er nooit meer weggegaan. Van de Velde heeft een achtergrond in ICT, maar zijn vrienden, waarmee hij jaren achter de bar werkte tijdens zijn studententijd, belandden vrijwel allemaal in de horeca. Eén daarvan wees hem in 2005 op een restaurantje dat te koop stond in het hart van Utrecht. Hij waagde de sprong en begon samen met een collega eetcafé Puur.

Maar daar hield het niet op. Van de Velde droomde van meer ruimte en meer mogelijkheden. Dat leidde ertoe dat hij in 2010 op de Biltstraat zijn eigen Bar/Restaurant Inspired opende. Als je vaste gasten vraagt waarom ze er graag komen, dan is dat natuurlijk voor het goede eten en de weloverwogen wijnen (die altijd eerst voorgeproefd mogen worden), maar ook zeker de aanwezigheid van de gezellige gastheer. Want Van de Velde is een enthousiast verteller en als hij over zijn werk (of zijn gezin) praat dan spat de passie ervan af. Jeroen van de Velde is ook iemand die altijd in mogelijkheden denkt.

Ben je benieuwd naar Crushi en wil je contact of Crushi op de kaart zetten, laat het ons weten, download de press-kit èn bestel Crushi!