Martijn Klein

Martijn

Zijn enthousiasme werkt vaak aanstekelijk, dat weet ook Jeroen. Toen zij met hun idee voor Crushi™ op pad gingen, vlogen de deuren open. Hoe ver er ook gereden moest worden om iemand het nieuwe product te laten proeven, ze reden erheen. En dat is nog één van de sterke punten van Martijn Klein: als er hard gewerkt moet worden, rolt hij als eerste de mouwen op.

Zijn eerste baantje had hij toen hij nog maar 4 jaar oud was. Helpend in de zaak van zijn vader in ruil voor ijsjes, leerde hij al vroeg inventief denken. Toen zijn vader van baan veranderde, ging Klein met hem mee. Bij een grote bouwmaterialen producent leerde hij alles over marketing, sales en commercie. Op 15-jarige leeftijd wist hij alles van het wereldje. Een sterk fundament voor de rest van zijn carrière.

Inmiddels is Martijn Klein Master of Business Administration en is hij werkzaam in het Business Management. Een hoop mooie woorden, maar eigenlijk komt het erop neer dat Klein het liefst iets opbouwt vanuit het niets. Vanuit een concept iets tastbaars maken. Hij is een plannenmaker en een bruggenbouwer.  Als geen ander weet hij de juiste mensen bij elkaar te verzamelen en hij kijkt altijd net even iets verder dan de rest.

Ben je benieuwd naar Crushi en wil je contact of Crushi op de kaart zetten, laat het ons weten, download de press-kit èn bestel Crushi!