21
nov

Utrechts Crushi haalt binnen drie uur 75.000 euro op: “Het is echt tof!” – ‘Crushi Crowdfund’

Naar aanleiding van de ‘Crushi Crowdfund’ vorige maand gebeurt er een hoop. De crowdfund met geldvoorelkaar.nl is op zichzelf al een enorm succes gebleken en levert nog veel meer mooie dingen op. Een van die mooie dingen is het stuk eerder deze week in De Utrechtse Internet Courant (DUIC). Een mooi interview met Jeroen en Martijn, de dankbare mannen van Crushi. De mannen zijn blij, want het is ook ‘echt tof’ en ze hebben er ‘zin in’!

De krokante sushi van de Utrechtse ondernemers Martijn Klein en Jeroen van de Velde heeft bij een crowdfunding binnen drie uur het streefbedrag van 75.000,- euro opgehaald. Met het geld moeten de internationale aspiraties van Crushi worden vormgegeven.

Afgelopen januari schreven we al over het patent dat de twee Utrechtse ondernemers hebben gekregen op de gefrituurde sushi. Deze actie lijkt een potentiële goudmijn voor de heren nu afgelopen vrijdag vele investeerders zich via een crowdfunding op het product hebben gestort. In slechts 2 uur en 47 minuten was het benodigde geld opgehaald.

De mannen van Crushi vinden het 'echt tof' en hebben er 'zin in'! 'Crushi Crowdfund'-succes. Klik om te Tweeten

crushi“Het is echt tof,” vertelt Klein. “We gaan met het opgehaalde geld onze internationale aspiraties vormgeven. Dat betekent dat we nu met verschillende foodservices in gesprek gaan om te kijken wat er allemaal mogelijk is in het buitenland. Ook gaan we kijken of we meerdere smaken Crushi kunnen ontwikkelen.” In eigen land is de Crushi op steeds meer plekken in de horeca verkrijgbaar.

De mannen van Crushi hebben bewust voor financiering via crowdfunding gekozen. “Het is aantrekkelijker dan bij een bank lenen en op deze manier kan je vrienden en familie laten mee investeren zonder dat ze maanden op hun geld moeten wachten. Volgende maand begint de aflossing gelijk. We hebben er zin in!”

Bron: De Utrechtse Internet Courant (DUIC)

Wil je meer weten van de mannen van Crushi en over Crushi? Neem contact op, download de informatie èn bestel Crushi!

contact

Crushi

info