13
mei

Winnaar Crushi Experience bekend, ben jij het?

Ruim een maand geleden alweer schreven we over ‘Home of Crushi’. De plek waar Crushi ‘crunchy sushi’ voor het eerst op de kaart is gezet en sindsdien niet meer van de kaart verdwenen is en waar het avontuur begon. De plek waar Jeroen en Martijn elkaar en anderen ontmoeten en de koppen bij elkaar steken. Ook schreven we over de ‘Crushi Experience’…, enigszins verlaat maken de mannen van Crushi vandaag de winnaar bekend.

Er is ontzettend leuk gereageerd: veel mensen willen Crushi (nog een keer) eten. Hebben Crushi al eens gegeten bij Bar / Restaurant Inspired aan de Biltstraat in Utrecht of op de lancering van Crushi op de Horecava of zijn meer dan nieuwsgierig, sommigen zelfs ongeduldig, om het eens te proberen.

Met wie wil jij je eerste Crushi eten? Like Crushi en start tagging!

Om kans te maken op de Crushi Experience, was het simpelweg het volgende doen: Like de Crushi fanpage en tag vrienden waarmee je de ‘Crushi Experience’ wilt delen. Jeroen en Martijn hebben genoten van de reacties en het enthousiasme.

Er is ontzettend veel geliked en er werden soms wel heel veel mensen getagd en zelfs aangeboden om voor de rest van de groep gewoon bij te betalen. Sushi-holics, foodlovers en feestgangers waren gelukkig ook van de partij. Een vijfentwintig jarig vriendschap en een vijftig jarige verjaardag, gefeliciteerd! Bedankt ook voor de foto’s en de plaatjes. Kijk nog eens terug op de Crushi Fanpage.

Sushi-holics, foodlovers en feestgangers waren gelukkig ook van de partij... #crunchy #sushi Klik om te Tweeten

De winnaar

Wat de ‘experience’ precies inhoudt, dat houden we nog steeds geheim, maar vandaag maken we wel bekend wie de winnaar is van de ‘Crushi Experience’. In onderstaand filmpje zie je wie met welke foto geselecteerd is en wie de winnaar is. Misschien ben jij het, dus kijk snel! Hartstikke leuk dat jij gewonnen hebt, gefeliciteerd!

Wil jij Crushi ook ervaren of zelfs op de kaart zetten neem contact met ons op, download de informatie èn bestel Crushi!

contact

Crushi

info