What’s

Happening

Crushi is altijd in beweging, scrol snel naar beneden voor het laatste Crushi nieuws.

Nieuw Concept

Loaded Crushi

Vol trots presenteren wij hierbij de Loaded Crushi. Met de Loaded Crushi past Crushi in de groeiende trend naar steeds meer gemak en de lekkere en veelzijdige snack. De combinatie van verschillende eigentijdse sauzen en een topping van cress maakt de Crushi nog lekkerder en helemaal ‘af’. Met het ‘loaded’ concept komt de veelzijdigheid van Crushi nog beter naar voren.

Nieuwe website

Met gepaste trots presenteert Crushi haar nieuwe huisstijl en website. Samen met Zender & Chaos en Studio Voorhuis hebben we een hele nieuwe stijl voor Crushi ontwikkeld. De website staat vol met informatie over Crushi, zoals de verkooppunten en een nieuwe ‘How to prepare’ film met de bereidingswijze. Browse dus vooral rustig door onze nieuwe site en laat ons weten wat je ervan vindt. Naast een nieuwe website hebben we ook hele nieuwe verpakkingen ontwikkelt die beter communiceren waar Crushi voor staat en wat je er mee kunt doen. In de komende tijd zullen we de nieuwe verpakkingen geleidelijk bij onze klanten introduceren. Wat we niet veranderd hebben; is de smaak en de kwaliteit van de Crushi.

Nieuwe sauzen

Om het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van Crushi te benadrukken hebben wij, in samenwerking met Saus.Guru, een aantal sauzen ontwikkeld.

Door het combineren van 1 of meerdere sauzen met je Crushi, is het nu voor iedereen mogelijk om heel eenvoudig extra smaak en kleur toe te voegen en zodoende te zorgen voor een optimale Crushi ervaring. Alle sauzen zijn volledig vegan, dus ook met de Veggie Vegan Crushi perfect te combineren.

Crushi Verkooppunten

Crushi betreedt de markt met een revolutionaire crunch, die de deur opent naar een verrassende smaakbelevenis. Crushi is crunchy van buiten en sushi van binnen. Verkrijgbaar in de Classic California, Salmon Supreme en Veggie Vegan variant. Geheel GMO vrij en een gepatenteerde food-innovatie van eigen bodem. We verrijken de sushi wetten met een krokante twist. Wat blijft, is de eerbied voor verse natuurlijke ingrediënten, die vers blijven doordat we alles vriesvers leveren. De belangrijkste kenmerken van Crushi zijn: Verse sushi smaak, snel & eenvoudig te bereiden, krokant, vegan variant en zero waste.