Some like it

Crunchy

Crushi is cool met de aarde. We produceren zo duurzaam mogelijk en gebruiken ingrediƫnten die natuurlijk vers zijn. De complete keten van het product is non-GMO. Ook laten wij ons inspireren door ontwikkelingen die onze footprint kunnen reduceren. Met dezelfde ogen kijken we naar de packaging en alle activiteiten. Kan het beter, dan doen we het beter. Bijdragen aan een groter doel, is verankerd in ons DNA.

Crushi is er in 4 verschillende smaken, waarbij er dus altijd een keuze is. Ga je voor vis, of kies je liever Vegan? Wat alle Crushi met elkaar gemeen hebben is de crunch!

Chili Zhrimps

Ontdek de nieuwe plant-based Chili Zhrimps Crushi! Gevuld met avocado en plantaardige Zhrimps op basis van zeewierextract, met een frisse en pittige chili saus. Verpakt per 10 rollen.

Salmon Supreme

De zalm Crushi is gevuld met duurzaam gekweekte zalm, edamame mousse en Japanse omelet. Een klassieker in wording. Verpakt per 10 rollen.

Veggie Vegan

Een Crushi vol met groente. De Vegan Crushi heeft gegrilde paprika, wortel, wakame en edamame mousse. Helemaal plantaardig, helemaal goed! Verpakt per 10 rollen.

Classic California

De klassieke smaak met een moderne twist. Japanse omelet met wakame en surimi gemaakt van duurzaam gevangen Alaska pollak. Verpakt per 10 rollen.